Αρχική / Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Χρησιμοποιώντας το ιστολόγιο αυτό, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης του:

Όλες οι δημοσιεύσεις και οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το ιστολόγιο είναι μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να θεωρούνται ως ιατρικές συμβουλές ή οδηγίες. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας για κάθε θέμα που αφορά την υγεία και την ευημερία σας ή για οποιεσδήποτε απόψεις που εκφράζονται μέσα σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι πληροφορίες που παρέχονται στο ιστολόγιο θεωρούνται ακριβείς σύμφωνα με την καλύτερη κρίση του συντάκτη. Ωστόσο, ο αναγνώστης έχει την ευθύνη να συμβουλεύεται τον δικό του επαγγελματία υγείας σχετικά με τα θέματα που αναφέρονται στο ιστολόγιο. Εγώ, ο συντάκτης του blog Breastfeeder δεν θα αναλάβω καμία ευθύνη για τις ενέργειες ή τα επακόλουθα αποτελέσματα οποιασδήποτε ενέργειας που έλαβε χώρα από τον κάθε αναγνώστη.

Οποιεσδήποτε δηλώσεις ή ισχυρισμοί σχετικά με τα πιθανά οφέλη για την υγεία που προσδίδονται από οποιαδήποτε τρόφιμα ή συμπληρώματα δεν έχουν αξιολογηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) και κατά συνέπεια δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας.

Επίσης αν και κάποιοι εξωτερικοί σύνδεσμοι στο blog είναι καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς, το Breastfeeder κερδίζει μια μικρή προμήθεια για πολλούς τέτοιους συνδέσμους συμπεριλαμβανομένων των συνδέσμων με προϊόντα και διαφημίσεις. Οι απόψεις για τα προϊόντα είναι δικές μου και όχι του χορηγού ή του διαφημιζόμενου.

Κανένα μέρος αυτής της δημοσίευσης δεν αναπαράγεται, μεταδίδεται ή πωλείται εξ ολοκλήρου ή εν μέρει υπό οποιαδήποτε μορφή, χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση από εμένα, τον συντάκτη. Όλα τα εμπορικά σήματα και τα σήματα κατατεθέντα που εμφανίζονται σε αυτόν τον οδηγό είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.