Αρχική / Ιστορίες αγάπης / Τα μικρά μου θαυματάκια
Breastfeeding art a mom breastfeeds her baby

Τα μικρά μου θαυματάκια

Της Ηρώς Στ.

Στις 12 Νοέμβριου 2017 ήρθε στον κόσμο ένα μωρό γλυκό, το δικό μου μωράκι. Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος χάρηκα και φοβήθηκα πολύ, όμως η μπουμπούκα μου, μου τα έκανε όλα πιο εύκολα. Ακόμα θυμάμαι εκείνο το πρωί που λέω στον άντρα μου πάμε στο μαιευτήριο, έρχεται το μωρό μας και όντως σε 3 ώρες γεννήθηκε η μικρή μας. Αμέσως η μαία μου και ο γιατρός μου την έδωσαν να τη θηλάσω και για τα επόμενα δυόμιση χρόνια δεν μας χώρισε τίποτα. Η μικρή θήλαζε οπότε ήθελε και όσο ήθελε, δεν πήρε ποτέ πιπίλα ούτε ξένο γάλα. Και ένα ωραίο πρωί όταν η ζουζούνια ήταν 19 μηνών μαθαίνω ότι πάλι ήμουν έγκυος! Η χαρά δεν περιγράφεται, όμως μαζί με τη χαρά ήρθαν και τα πρώτα δάκρυα..


Οι χοριακές δεν ανέβαιναν, ο μπέμπης δεν έδινε σωστούς χτύπους στην καρδούλα του, κόψε τον θηλασμό κάνεις πρόωρες συσπάσεις. Κόβεις τον θηλασμό αλλιώς χάνεις το άλλο παιδί.. Εγώ όμως δεν άκουσα κανέναν, είπα θα τα καταφέρω μέχρι τέλους. Πίστευα ότι μπορώ ώσπου με ένα φυσικό ανώδυνο και απλό τρόπο, η μικρή έκοψε τον θηλασμό όταν εγώ πια ήμουν 6 μηνών εγκυος. Ναι ναι ευτυχώς ο μπέμπης μας ήταν υγιής και δεν έφταιγε σε καμία περίπτωση ο θηλασμός. Τον Μάρτιο γεννιέται ο πρίγκιπάς μας και αμέσως μπαίνει και αυτός στο στήθος και για άλλη μια φορά γινόμαστε αυτοκολλητάκια! 40 ημέρων διαγνώστηκε με αλλεργία στην πρωτεΐνη γάλακτος. Ξεκινάμε ένα μακρύ δύσκολο ταξίδι αποχής από τα γαλακτοκομικά, αλλά δεν το βάλαμε κάτω και οι δύο. Ο μικρός μου τώρα είναι 1 έτους και θηλάζει ακόμα σαν νεογέννητο! Η κόρη μου είναι 3μιση ετών και θέλει να χαϊδεύει ακόμη το στήθος μου γιατί έτσι ηρεμεί. Είναι δύσκολος αλλά τόσο όμορφος αυτός ο δρόμος του θηλασμού!

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας ιστορία θηλασμού, αποθηλασμού, αποχής, αλλεργίας, μητρικής αγάπης στείλτε τη μας στο admin@breastfeeder.eu

Disclosure
Το blog περιέχει διαφημίσεις της Google. Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, αλλά κάνοντας ένα κλικ σε αυτές το blog λαμβάνει μια μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Αφήστε ένα σχόλιο