Αρχική / Ιστορίες αγάπης / Το δικό μου θαύμα
breastfeeding story

Το δικό μου θαύμα

Της Αλεξίας Ε. Χ.

Γέννησα την μπέμπα μου παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2018.
Η μικρούλα μου βιαζόταν και γεννήθηκε στις 36 & 6 εβδομάδες, ήταν όμως μια χαρά και δεν μπήκε στη θερμοκοιτίδα.Σε όλο το ταξίδι της εγκυμοσύνης δεν είχα σκεφτεί καθόλου το θέμα θηλασμός,έλεγα αν είναι να γίνει θα γίνει. Δεν είχα και σωστή ενημέρωση. Να μην τα πολυλογώ, γεννώ σε κλινική, όλα καλά, και μου φέρνουν το μωρό για να θηλάσω. Δεν έχουμε όμως καθόλου καλή επαφή, εγώ πονούσα πάρα πολύ και το μωράκι μου επειδή ήταν σχετικά πρόωρο, κουραζόταν εύκολα και συνέχεια κοιμόταν. Νηστική μου την έφερναν, νηστική μου την έπαιρναν. Και έτσι, μετά από προτροπή των γιατρών, υπόγραψα να δοθεί ξένο γάλα.


Οι μέρες πέρασαν και είναι να βγούμε να επιστρέψουμε σπίτι. Εγώ να έχω τρομερό άγχος, καθώς μένουμε στην επαρχία και η απόσταση για το σπιτι μας ήταν 3 ώρες συν ότι είχε ξεκινήσει κακοκαιρία με πολύ χιόνι. Λέω στις μαίες να ταΐσουν το μωρό μου 5 λεπτά πριν βγούμε έτσι ώστε να μην πεινάσει μέχρι το σπίτι γιατί δεν είχα ούτε γάλα μαζί μου. Ξεκινάμε για την επιστροφή και εγώ να παρακαλώ να μην ξυπνήσει στη διαδρομή γιατί δεν θα ήξερα τι να κάνω.. Δεν είχα γάλα ούτε εγώ, ούτε σκόνη.

Ώσπου εγκλωβιζόμαστε για λίγο στη διαδρομή λόγω του χιονιού. Το μωρό ξυπνάει, κλαίει γοερά και δεν ξέρω τι να κάνω ώσπου λειτουργώ με το ένστικτο! Βάζω το μωρό στο στήθος και κοιτάζω τριγύρω μου απελπισμένη κλαίγοντας. Και τότε ακούγεται ένας μαγικός ήχος.. Το μωρό πίνει γάλα και το ακούω να καταπίνει, εγώ να τρέμω και να προσπαθώ να ηρεμήσω για να μη χαλάσω τη στιγμή μας.

Αυτό ήταν! Θηλάζουμε αποκλειστικά από τις 3 Ιανουαρίου του 2019 με εκδηλωμένη αλλεργία στην πρωτεΐνη γάλακτος και δική μου αποχή από τα γαλακτοκομικά, την οποία ευτυχώς ξεπεράσαμε! Και συνεχίζουμε παρόλο που είμαι ξανά έγκυος. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να καταφέρω να θηλάσω και τα δύο μου μωρά μαζί!

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας ιστορία θηλασμού, αποθηλασμού, αποχής, αλλεργίας, μητρικής αγάπης στείλτε τη μας στο admin@breastfeeder.eu

Disclosure
Το blog περιέχει διαφημίσεις της Google. Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, αλλά κάνοντας ένα κλικ σε αυτές το blog λαμβάνει μια μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Αφήστε ένα σχόλιο